Ambassadörer till två event i sommar!

Bilder
Ambassadörer till två event i sommar!
Ambassadörer till två event i sommar!

Ambassadörer sökes!!

Klubben efterfrågar några som vill hänga och mingla lite i vårt tält innan starten och efter målgång vid 1572 Challenge i Motala tillsammans med undertecknad och Lasse.
Uppdraget är enkelt och lyder som följer:
Var ambassadör för MeraLeraMTB och marknadsför klubben för de som kommer och pratar och minglar med oss och har frågor om klubben!

Vi kan även se vårt tält som som ett litet "base camp" för både de klubbmedlemmar som är med och kör och som en mötesplats för den publik vi har med oss i form av familj, släkt och vänner!

Uppdrag nr 2 är lördagen den 26:e augusti i trädgårdsföreningen och "eventet" (gillar egentligen inte låneord), låt oss kalla det begivenheten istället, är Idrottens dag!
Se info här:
LÄNK

Även här är uppdraget lika enkelt! Var ambassadör för klubben och marknadsför den tillsammans med några av oss från styrelsen! Berätta för intresserade varför du är med i MeraLeraMTB och vad vi gör för bra saker i klubben! Ta på dig snyggaste klubb eller cykelkläderna och glöm inte att ta med cykeln! Det vore jättekul om vi fick representation av alla mountainbikediscipliner på plats vid vår "base camp". Tex de som gillar dirtbike, CrossCountry, freeride, downhill, enhjuling, höghjuling, trehjuling (nej, stryck det sista) men varför inte balanscyklar för de riktigt små?!?
Så ärade ungdomar och föräldrar samt representanter från tjejgruppen, det vore extra kul om ni kunde medverka någon gång mellan kl 11 och 15 som denna begivenhet äger rum.

En idé är om vi kunde erbjuda ungdomar (ja kanske vuxna oxå) att få testa på mountainbike genom att några tar med några extra cyklar och att de som gör det skulle kunna agera inte bara ambassadör utan även instruktör för en kort stund och ta tex en sväng upp på berget i trädgårdsföreningen. En idé bara!

Hoppas att du ställer upp! Onkel Mud needs U! Wink

/styrelsen genom Niklas L (ordf.)

Kontakta styrelsen vid intresse!

Punkakungen
Punkakungens bild
Medlem: 2004-10-04

Tjena alla leror!

DU som har tid och vill göra reklam för Linköpings bästa mountainbikeklubb är hjärtligt eller grymt välkommen (lite beroende på vilken generation som läser) att medverka hela tiden eller delar av Idottens dag i trädgårdsföreningen nu på lördag den 26/8!

Programmet finns via länk ovan i artikeln och fokus ligger på att locka ungdomar till att röra på sig genom att hitta sin sport/idrott! Så oavsett vem DU är som medlem kan du bidra med och motivera ungdomar att börja cykla! Berätta varför du började att cykla i skogen och varför du blev medlem!

Ett tomt tält med några silverrävar i urtvättade cykelbyxor som pratar om gamla meriter ifrån mountainbikens barndom lockar INTE! (men jag kommer vara där ändå! Wink )
Därför önskar vi i styrelsen en BRED representation av vad vi ägnar oss åt i klubben!
Dvs, vi vore jättetacksamma om några ungdomar och föräldrar hade tid att medverka om inte för en stund!? Likaså önskar vi att tjejgruppen träder fram ur mtb-skogens skuggor och också medverkar i MeraLera-gemenskapen under Idrottens dag!

Vi som kommer att vara där (ur styrelsen) vid vårt tält och våra beachflaggor är jag själv (Niklas L), Lasse, Kristofer David med barn. Ju fler vi blir, ju trevligare!
OCH GLÖM INTE CYKLARNA!!! GREJER LOCKAR!!! FATBIKE, Cyclocross, Enduro, Downhill, CrossCountry, enhjuling, etc!

Sist men inte minst en vädjan till er som träffas och cyklar/tränar på lördag fm ute tex i Vidingsjö, ni får gärna avsluta passet med en defileringsrunt i trädgårdsföreningen!

Välkomna till MeraLeraMTB-tältet! Vi bjuder på fika! (det brukar ju alltid locka! Wink )

/styrelsen genom Niklas L (ordf.)

Det är bättre att cykla i lera och sörja än att... ehh, eller vänta nu...?! :-\