Bilar och skräp!

Bilder
Bilar och skräp!
Bilar och skräp!
Bilar och skräp!

Det har kommit till styrelsens kännedom att det förekommer biltrafik in till pumptracken och vi vill därför påpeka att det är förbjudet trots att skyltning om detta saknas. Sträckan från grusvägen som går in vid vår portal är i förlängningen en CYKELBANA som kommunen anlade för ca 2 år sedan.
Likaså är det givetvis förbjudet att även från motionscentrum åka in med motorfordon då det är cykelbana från det hållet också!
Vi vill självklart tro och utgå från att det inte är någon medlem som kört bil in till pumptracken men tänk då på att visa lite civilkurage och påtala detta även för andra besökare av pumptracken och föregå som med gott exempel som Mera Lera-medlem!

Parkering sker lämpligen som vanligt vid motionscentrum, Fröberget eller vid P-fickan innan vår portal! #meraleramtbambassadör

Det har även kommit till vår kännedom att det skräpas ner vid grillplatsen vid vår drop och hopp-zon. Självklart utgår vi från att det inte är några medlemmar som skräpar ner där utan att alla tar med sig skiten hem efter det som man hade med sig dit! Hjälp till och sprid det budskapet till alla ni möter ute vid banan och grill/rast-platserna! #hållsverigerent

/styrelsen genom Niklas L, ordf.

PS. Man kan även ta hem någon annans skit! Wink

Oscar11
Medlem: 2010-10-18

Noterat att de som har höghöjdsbanan åker bil in ibland för att få med verktyg men de bör ju ha tillstånd.

Punkakungen
Punkakungens bild
Medlem: 2004-10-04

Helt korrekt Oscar11! Inga regler utan undantag! Wink
Vi får också åka in med motorfordon i syfte för banunderhåll.

Denna gång gällde det ögonvittnen som sett folk köra in med bil som var lastad med cyklar, för att köra i pumptracken.

Det är bättre att cykla i lera och sörja än att... ehh, eller vänta nu...?! :-\