Bli medlem

Vill du bli medlem i Mera Lera MTB? Fyll i det här formuläret och sätt in din medlemsavgift på pg 35 86 56 - 7 eller via Swish 123-172 75 10. Glöm inte att skriva ditt namn som referens!

Viktigt meddelande från webansvarig: Det finns ett mjukvarufel på denna sida vilken gör att du under vissa omständigheter kan få ett felmeddelande när du anmäler ditt medlemskap. Även om du får detta fel så registreras din anmälan. Tanken är också att ett bekräftelsemejl automatiskt ska skickas ut efter att du "skickat in" anmälan men den funktionen har dessvärre också slutat att fungera. Din anmälan tas dock emot så det finns ingen anledning att dubbelregistrera. Klubbens kassör skickar sedan ett personligt kvittensmejl till dig när betalningen är registrerad på klubbens konto. Medlemskapet gäller för det år man betalar. Alltså behövs medlemskap förnyas den efter den 1 januari varje år.
Observera att man får inget bekräftelse mail utan det kommer när det blivit registrerat manuellt och det kan ta upp till en vecka

Om du väljer familjemedlemskap, ange resten av familjemedlemmarnas namn och personnummer i meddelandefältet nedan.

Har du nåt mer att tillägga? Skriv det här!

CAPTCHA
Besvara frågan för att bevisa att du är en människa och inte en irriterande maskin...!
6 + 5 =
Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.