Cykelhelg med Mera Lera på Omberg

Bilder
Cykelhelg med Mera Lera på Omberg
Vatten är kul :)
Vi har varit på turné och har kommit lätt på sné, är det...
Som en oljad blixt

Sommaren håller på att ta slut, hösten knackar på dörren och rätt vad det är har Kung Bore strött ut ett bastant lager med snö på marken.

Varför inte ta tillfället i akt och följ med Mera Lera och Strängnäs CK och ha lite skoj på hoj på Omberg den 29/9 till 30/9?

Vi har bokat ett antal platser på Stocklycke vandrarhem inklusive middag och frukost (lite lyxigare än vanligt). Platserna är begränsade, vill du följa med är det ingen idé att vänta utan boka din plats redan nu! Anmälan är bindande. Du betalar boende och dryck, Mera Lera medlemmar får subvention på matkostnaden (middag och frukost).

Planen är att träffas vid Stocklycke på lördagsmorgonen kl. 09:30. Därefter tar vi oss en tur och när fikasuget infinner sig stannar vi till vid Stocklycke vandrarhem och fyller på depåerna för ytterligare ett pass. När vi känner oss nöjda för dagen checkar vi in på Stocklycke vandrarhem där middagen serveras kl. 18:00. Efter avslutad middag brukar det bjudas episka cykelhistorier mm tills klockan blir läggdags.

På söndagen käkar vi frukost och röjer ur våra rum och för de som fortfarande har lite sprutt i benen tar vi ytterligare ett pass tills vi känner att vi fått nog för dagen.

Anmälan sker till meraleramtb "kanelbulle" outlook.com senast den 14/9.