Gött Nytt Lerigt År på er alla leror!

Bilder
Gött Nytt Lerigt År på er alla leror!

GÖTT NYTT MTB ÅR på Er alla leror!!! Party

Året börjar dra sig mot sitt slut (även om några mtb-timmar till går att klämma ur 2017) och vilket år det har varit! Hur ska vi alla i Mera Lera MTB kunna toppa tex rekord i antal medlemmar, rekordantal i vår ungdomsverksamhet, besök av självaste kronprinsessan Victoria, DM i crosscountry, ML12h, osv...!?

Det har varit ett jättekul verksamhetsår tycker vi alla i styrelsen och vi är taggade inför 2018 och det som är planerat att hända då! Ja, vi ser även fram emot allt icke planerat som vi hoppas mer eller mindre spontant kan uppstå som initiativ från någon medlem!

Listan går att göra lång av både det som har hänt och det som vi hoppas kommer hända och bli verklighet under nästa år men vi nöjer oss med att tacka alla våra medlemmar för att ni stöttar klubben! Vi vill ju vara en "riktigt klubb" och inte bara vara ett "socialt nätverk" i vår annars lite virtuella vardag! Klubben behövs då vi är medlemmar i Svenska Cykelförbundet så att de som vill kan lösa tävlingslicens och deltaga i klubbens färger på officiella tävlingar, samt att vi är en organiserad samarbetspartner med kommun, länstyrelse, mf vilket möjliggör att vi har en sanktionerad bana att köra på och att utveckla och underhålla!

Nog tjöt om det! Ett jättetack så hoppas jag att vi möts på årsmötet i början/mitten av februari så sammanfattar vi året rent formellt och det ges även tillfälle att mingla och vädra alla möjliga och halvt omöjliga idéer tillsammans med likasinnade cyklister!
(Kallelse kommer via alla kanaler, analoga som digitala!)

GÖTT SLUT 2017 och lerigt välkommen 2018 vilket kommer att bli helt "awesame"!!!

/djupaste tack och bock från 2017-års styrelse, genom Niklas L (ordf.)

PS! Är du sugen att vara med och medverka i styrelsen så hör av dig! Kontakta oss enklast via klubbmejlen meraleramtb krullbulle outlook.com så förmedlar vi det till valberedningen.

PS2! Betala gärna in medlemsavgiften för 2018 EFTER årsskiftet! (Ni som betalt senaste kvartalet får 2018 års medlemsskap, ni fick 1-3 månader av 2017 på köpet. Högst sannolikt så kommer vi ligga kvar på samma nivå, annars får ni vänta med att betala till efter årsmötet.)