Hjälp klubben att marknadsföra sig på Idrottens dag!

Bilder
Hjälp klubben att marknadsföra sig på Idrottens dag!
Hjälp klubben att marknadsföra sig på Idrottens dag!
Hjälp klubben att marknadsföra sig på Idrottens dag!
Hjälp klubben att marknadsföra sig på Idrottens dag!

Den 25:e augusti bjuder Linköpings Idrottsförbund in till Idrottens dag i Trädgårdsföreningen (igen)! Det var jättelyckat förra året vilket troligtvis bidrog till att ungdomsverksamheten ökade lavinartat! Angenäma problem/utmaningar! (mer om detta i en annan artikel)

Vi i Mera Lera MTB ställer upp på detta arrangemang tillsammans med än så länge 26 andra föreningar för att visa vår verksamhet och locka flera till att köra mountainbike i alla dess former!
Jag har påtalat det förut och det tål att med stolthet upprepas! Mera Lera MTB de senare åren lockat allt fler medlemmar och dessutom ur olika intresseområden (eller "discipliner" om man väljer att mer kategorisera vilket vi helst inte gör mer än i tävlingssammanhang)! Jättekul att så mnga finner cykel/mountainbikegemenskapen i klubben med fokus på att ha "skoj på hoj"! I like! Love

Vad är planen för Idrottens dag då?

Jo, vi behöver ett gäng ambassadörer som gärna vill både prata för och visa vår verksamhet!
Vi kommer att slå upp vårt gamla röda tält och våra beachflaggor på vårt område precis som förra året och där visa lite olika typer av våra privata cyklar.
Nytt för år är att vi fått (önskat) ett större område så att vi kan sätta upp en liten teknikbana á la den vi gjorde på den lyckade mittsommarcyklingen i Vidingsjö.

Således önskar vi därför ett antal frivilliga och gärna barn (med föräldrar), då lite syftet med idrottens dag är just fokus på att barn ska aktivera sig fysiskt! Uppdraget pågår mellan kl 11 och 14 och klubben står för någon enklare lunch på plats!

Anmälan via kontakt med styrelsen antingen via meraleramtb alfaslang outlook.com eller någon i styrelsen tex via sociala media. Ett event kommer att skapas i Facebook.

LÄNK till Idrottensdag

Välkomna ambassadörer och alla andra också!

/mvh Styrelsen genom Niklas L, ordf.

PS. Kolla på bilderna vad trevligt vi hade förra året. Wink

Punkakungen
Punkakungens bild
Medlem: 2004-10-04

Vi ser ut att bli en lagom skara leror som anmält sig som ambassadörer till Idrottens dag nu på lördag (25/8). Upplägget blir version 2.0 på förra årets insats. Vi slår upp vårt tält och beechflaggor samt att vi sätter upp en mindre teknikbana med hjälp av "slalompinnar".

Jättekul om vi får stöd av ungdomar som vill förevisa och kanske även (under övervakning) låna ut sin cykel till nyfikna blivande medlemmar?!

Det vore fantastiskt skoj om några ur tjejgänget (gruppen) också vill vara med och representera klubben och framför allt gemenskapen och aktiviteterna i tjejgruppen!

Ni som kommer får gärna (om ni har) klä er i våra schnygga klubbkläder för att synas mer tydligt bland alla andra idrottsföreningar!

Några av oss (mest styrelsen) bygger upp campen mellan kl 10.00 och 10.30, sen är det bara att droppa in och hjälpa till en stund eller hela "dagen" fram till kl 14.

Någon enklare lunch för er som hjälper till bjuder klubben på! (eller hur Lars E? Wink )

VÄLKOMNA!!!

PS. Vädret ser ut att bli hyggligt!

Det är bättre att cykla i lera och sörja än att... ehh, eller vänta nu...?! :-\

Punkakungen
Punkakungens bild
Medlem: 2004-10-04

Tack alla ni som kom och stöttade klubben under Idrottens dag!

Det var lite segt med besökare till en början men det hade vi igen på eftermiddagen istället!
Då var det full aktivitet i teknik och framför allt dual-slalombanan som vi (läs: Jonas) hade satt upp!

Gissningsvis har vi väckt intresset för mountainbike hos några fler ungdomar och förhoppningsvis investerat i några timmar på deras framtida hälsokonto! Förhoppningsvis blev vi några fler på ungdomsträningarna som drar igång imorgon, tisdag!

Välkomna tillbaka då!

/mvh Styrelsen genom Niklas L, ordf.

Det är bättre att cykla i lera och sörja än att... ehh, eller vänta nu...?! :-\