Inför Pannlampejakten 2016 #2

Varmt (jodå!) välkomna till årets andra deltävling i Pannlampejakten. Ladda batterierna, smörj pedalerna och pumpa styret för nu på onsdag är det dags!

Starten går som vanligt 19:00, samling 18:45 för nummerlappsutdelning och en sammanfattning av reglerna för denna deltävlingen. Som vanligt gäller det inte bara att cykla snabbast utan andra talanger kan också visa sig vara nyttiga. Denna tävling äger rum i Vallaskogen, med en lite annorlunda startplats jämfört med exempelvis startplatsen för Valla Cup.

Enklaste sättet att hitta till startplatsen är att ta sig till Statoil T1 och därifrån köra in på Trumslagaregatan. När gatan är slut kommer man fram till en korsande cykelväg. Sväng då vänster in på cykelvägen och kör 20 meter så står du i kanten av skogen där start- och målområdet är. https://goo.gl/maps/f5n72XeQsdp bör ge en kartlänk som pekar ut ganska precis var start- och målområdet är.

Banan kommer att till större del utgöras av den ordinarie Vallabanan minus Valla Peak och eventuellt även något kladdhål.

dag
dags bild
Medlem: 2008-10-03

Verkar bli tvättäkta PLJ-väder Smile

Tyvärr kan jag inte vara med.

/Dag