INVIGNING DH-zonen

Bilder
Drop o hopp-zonen börjar att ta form
Drop o hopp-zonen börjar att ta form
Stoffes Gap
Plåtis Drop

ÄNTLIGEN invigning av DH-zonen på Mera Lera MTBs bana i Vidingsjö!
Inte DH som i Downhill för det kan vi ju bara drömma om här på "öschöttaschletta", utan Mera Leras Drop-o-Hopp-zon med åkattraktionerna Plåtis Drop och Stoffes Gap!
Utmaningar för de lite mer erfarna mountainbikecyklisterna då Plåtis Drop klassas som rött och Stoffes Gap som klubbens första SVARTA spår! "So, if you can't jump...don't ride!" Evil (*)

Kanske ett sätt att smyga igång klubbens 20-års jubileum...?!
Hur firar vi byggherrarnas insats då? De som plöjt ner närmare 1000 ideella arbetstimmar till medlemmarnas glädje (och kanske rent av en och annan "snikåkare" som ännu inte stödjer klubben)?
Enligt sedvanlig mountainbike kutym så åker självklart byggaren först av alla som en del av invigningsceremonin kanske efter nån form av bandklippning och långrandigt tal av ordförande, etc! Wink

Ingen invigning utan nån form av förtäring och mingel! Så självklart så grillar vi körv å bjuder på läskeblask (å kanske rent av nåt starkare för "de initierade" Wink )

  • När är'e då?
  • Nu på lördag kl 11-ish!
  • Varsdå?
  • Dä har du väl ändå inte kunnat missa, eller?!? Ca 50m in från portalen på "start-ouakan", på höger sida mittemot grillplatsen! (som förövrigt är uppgraderad med grillgaller dagen till ära)

VARMT välkomna!!! och hinta gärna i tråden här på forumet eller i fejantrådan där detta inlägg kommer att länkas in så vi får ett hum om hur många vi blir!

/Styrelsen, Bangruppen

(*) All körning sker på "egen risk" även om du som medlem har en grundförsäkring genom föreningens anslutning till SCF (Svenska Cykelförbundet), se info: https://scf.se/forbundet/tavlingsverksamhet/tavlingslicens-chip-och-forsakringar/forsakringar/ , men vi rekommenderar starkt att du och ditt/dina barn har egna gällande privatolycksfallsförsäkringar!

KatjaK
KatjaKs bild
Medlem: 2016-02-02

Bra hoppat, alli"hoppa"! Här finns några bilder.

Education is important, but riding a bicycle is importanter!

Punkakungen
Punkakungens bild
Medlem: 2004-10-04

Tack Katja för jättefina bilder!
(flera stycken som uppdaterat sina profilbilder på sociala media med dina bilder har jag sett!)

Det är bättre att cykla i lera och sörja än att... ehh, eller vänta nu...?! :-\