Kickback och feedback!

Bilder
Kickback och feedback!

Vilken cykelsommar! Den tjuvstartade dessutom tidigt redan i maj vilket borde göra att alla har fler cykelmil i benen än någonsin tidigare!

Feedback:
Jag måste få kommentera hur kul det är att få bevittna hur Mera Lera MTB växer så det knakar och att vi nu är uppe i 370 medlemmar! Smile

Det som är extra roligt är "transformeringen" som sker inom mountainbiken som både sport och intresse/livsstil. (för det är ju mycke en "livsstilsaktivitet") I klubben samsas (och hjärtligt kivas) alla mountainbikediscipliner som det kanske ur någon definition heter och det är jättekul!
Lika roligt är att det sker så många spontana "invites" (på svenska? upprop? inbjudningar?) om att bara dra iväg på lite freeride och enduro-cykling i Flottsbro, Järvsö men även mer lokalt i Yxbacken, Ågelsjö, på Omberg mm. Intresset verkar vara stort och det skapar MeraLera-gemenskapskänsla!
Några kompletterar cyklingen genom att nöta lite asfalt med smala däck och några (en?) kör fatbike fast på bara ett hjul, mångfalden är total och det är JÄTTEKUL!

Ett bevis på att det är medlemmarna som gör klubben!

Kickback:
Nu finns chansen att få en liten kickback på medlemsavgiften!
Tyvärr så gäller den bara oss som gillar XC och långlopp (finns kortare sträckor också).
Det är 1572 MTB Challenge som går lördagen den 4:e augusti som vi leror har fått klubbrabatt till! Kombinerar du sen den retroaktivt med kickbacken bestående av halva startavgiften som klubben ger vid bokslut så får du startavgiften äckligt billigt!
Idag (2/7) så har alla betalade medlemmar fått ett mejl med rabattkoden till anmälan. Den koden gäller fram tills den 15/7. Har du av någon anledning inte fått mejlet så kontakta styrelsen via klubbens adress meraleramtb alftakrull outlook punkt com.
(tanken var att distribuera erbjudanden som detta genom appen CardSkipper men tyvärr har alldeles för få registrerat sig)
Du får 155:- rabatt på 80 resp. 60 km samt 55:- på 40 km.

Keep on riding your bike!

/styrelsen genom Niklas L (ordf.)

Punkakungen
Punkakungens bild
Medlem: 2004-10-04

Då var jag anmäld! Är du?
Eftersom det är sista dagen idag söndag 15/7 att nytta Mera Lera MTBs rabattkod till anmälan!

Det är bättre att cykla i lera och sörja än att... ehh, eller vänta nu...?! :-\

Offe
Offes bild
Medlem: 2008-11-09

Jag anmälde mig också Big smile