Klubbmästerspel 2013

Lördagen den 12:e oktober är det dags för 2013 års klubbmästerspel i Mera Lera MTB, det sjunde i ordningen! Som vanligt är alla som vill välkomna att vara med i klubbmästerspelet, men det är förstås bara de som är medlemmar i klubben som kan göra anspråk på klubbmästartitlarna.

OBS! För att kunna planera matinköpen behöver vi veta om du kommer senast torsdagen den 10:e oktober kl. 17:00. Anmäl dig genom att skicka ett mail till meraleramtb@scf.se och berätta att du kommer och hur många du tar med dig. Om du missar detta är du såklart välkommen att vara med och cykla ändå, men du blir tyvärr utan mat.

En nyhet för i år är att det arrangeras lite fler klasser som kör olika banor vilket förhoppningsvis ska locka ut ännu fler folk i skogen, även de som inte varit med i någon tävling förut.
* Barn: Alla barn upp 10 års ålder.
* Ungdomar: Upp till 16 års ålder.
* Vuxna nybörjare: Två varv på en relativt enkel bana där varje varv är ungefär 3 km. Total längd ca 6 km.
* Vuxna, farbröder, tanter och pigga pensionärer: Om du regelbundet kör tävlingsklass i Valla Cup är det här du ska vara med. Hemligt antal varv på en hemlig bana, som vanligt alldeles lagom klurig och lagom jobbig.

Barnen får vara bara barn, i övriga klasser blir det separat kamp om äran mellan damerna och herrarna (dock med gemensam start),

Samling och anmälan sker vid portalen vid Vidingsjöbanans start senast kl. 09:45. Kl. 10:00 går starten för barnklasserna. När dessa har gått i mål startar ungdomarna och de vuxna nybörjarna, och slutligen de vuxna. Efter loppet bjuder klubben på dryck och något ätbart.

Alla är som sagt var hjärtligt välkomna. Om du inte redan är medlem är det ett utmärkt tillfälle att bli det nu och få medlemskapet för 2014 på köpet.

Peter_K
Medlem: 2009-07-13

Glöm inte att anmäla dig genom att skicka ett mail till meraleramtb@scf.se och berätta att du kommer, senast på torsdag kl. 17:00. Ses på lördag!

Offe
Offes bild
Medlem: 2008-11-09

Ladda ladda ladda ladda ännu mer
imorgon lördag är det klubbmästerspel Smile

Offe
Offes bild
Medlem: 2008-11-09

nu snart är det dags. Big smile