Vinnare Ydrebiken 2018, foto: Pernilla Kvarmo
Vinnare Ydrebiken 2018, foto: Pernilla Kvarmo

Leror på pallen!

Bilder
1:a plats 13km, foto: Pernilla Kvarmo

Å så var den gjord! Säsongspremiären för mtb-lopp! I alla fall för mig själv och även för Anton och kanske fler än oss?!
Idag var vi ett litet litet gäng leror som begav oss till Hestra 11 km söder om Tranås för att köra Ydrebiken! För egen del var det första gången och självklart så kör man ju långa (smart eller inte kan diskuteras). Arrangemanget av OK64 Torpa var toppklass med tydligt uppmärkt bana och engagerade flaggvakter, 4-hjulingar i beredskap om olyckan skulle vara framme, nygrillade (egengjorda?) svingoda hamburgare, etc! Listan kan göras lång! Vädergudarna var på vår sida och vi fick inte en droppe på oss! Banan var väl inte direkt torr, men inte heller skitig (förutom några få och väldigt korta sträckor)

Hur gick det då?!?

Jo, det gick ju jättebra! Att vi syns i våra schnygga klubbkläder är ju allmänt känt och att vi även har riktigt snabba cyklister börjar förhoppningsvis också bli känt för det var flera leror och kända ansikten på pallen idag! (jag såg det tyvärr inte med egna ögon så jag kör lite "noggrannare" och var ute på banan då prisutdelningen ägde rum, men men...)

Anton Kvarmo, 1:a herr 13km
Maria Kromnow, 1:a dam 28km
Adam Engström, 2:a herr 28km

Fullständig resultatlista hittar ni här: http://www.ydrebiken.se/

Lisa Norell kom på en hedrande 6:e plats samt undertecknad på en 10:e plats...från slutet!

Hur många leror blir vi på Vretabiken den 27:e maj?!? Eller har alla tvättstugan då? Wink

/vid tangentbordet Niklas L

Foto: Pernilla Kvarmo