Medlemskort på Cardskipper

Alla som har betalt sitt medlemskap för 2018 borde nu ha fått ett informationsmail från klubben om medlemskortet på Cardskipper, samt ett mail från Cardskipper med information om hur man installerar appen och registrerar sig. Har du inte det, så kolla gärna i spam-foldern, annars hör av dig med den e-mail-adress som du vill att vi ska använda till: meraleramtb snabel-a outlook . com så fixar vi det.

KatjaK
KatjaKs bild
Medlem: 2016-02-02

Tydligen så var det något fel med adressen som mailet skickades ifrån. Det har skickats ut ett nytt installationsmail nu, med Lasses adress som avsändare. Framöver borde mailen från Cardskipper komma via klubbens adress. Vi ber om ursäkt för strulet, men snart är vi på banan.

Education is important, but riding a bicycle is importanter!

KatjaK
KatjaKs bild
Medlem: 2016-02-02

Det ser ut som om det fortfarande finns problem för vissa med att registrera sig på Cardskipper. Kan ni som vill registrera er, men får felmeddelanden eller inte kommer vidare, antingen skicka en skärmdump eller beskriva problemet för mig (katja snabela kircher punkt se), så förmedlar jag det vidare till kundtjänsten. Jag hoppas att vi kan lösa detta snart!

Education is important, but riding a bicycle is importanter!