MTB-träning för tjejer ons 6/5 kl 18:30

Vi är några tjejer i Mera Lera MTB som nu på onsdag kommer att anordna MTB-träning bara för tjejer! Vi har länge gått och muttrat över att det är synd att det är så få tjejer som kör MTB här i Linköping. Många vi pratat med tycker att det verkar kul att cykla i skogen, men tror sig vara alldeles för dåliga, fega eller rädda för att våga ge sig ut. Den myten tänkte vi slå hål på genom att ta saken i egna händer och anordna ett MTB-träningstillfälle bara för tjejer.

Oavsett om du är en van MTB-cyklist eller om du aldrig förut lämnat asfalten är du välkommen att vara med! Vi tänker lägga upp träningen så att den passar alla oavsett skicklighet.
Vi kan tyvärr inte utlova att det blir fler såna här tillfällen i år, så ta tillfället i akt och kom och hitta dig en eller flera cykelkompisar!

Du behöver en cykel med grova däck och en hjälm. Handskar kan vara bra att ha, men är inget måste. Vattenflaska rekommenderas.

Vi träffas vid Statoil vid Garnisonsrondellen kl 18:30 för gemensam cykling ut till Vidingsjöbanan.

Eftersom vi inte vill avskräcka någon skjuter vi på träningstillfället om det råkar vara blött i skogen på onsdag. Hala rötter kanske är lite överkurs om man är ovan. Senast vid lunchtid på onsdag bestämmer vi oss för om träningstillfället blir av eller inte, så håll utkik här på forumet.

Välkomna!

/Amelie