NU ÄR DET KLART!

Hej alla klubbmedlemmar

All planering av klubbens pumptrack är nu gjord och bygget kommer att dra igång vecka 30 men innan dess behöver vi fixa lite saker på området. Vi behöver röja undan gräset nedanför skidbacken och en bit upp i backen samt kratta undan det. Ytan som ska klippas är ju ganska stor så ju fler vi är ju snabbare kommer det att gå och bättre kommer det att bli.

Nu på torsdag den 12:e kommer vi ha en arbetskväll för att göra detta och alla är hjärtligt välkomna. Vi planerar att starta kl. 18:00 och håller på så länge vi kan och orkar. Har ni tillgång till en röjsåg och/eller kratta och kan få med er dessa så är ju det toppen.

Utöver själva arbetsdagen behöver vi hjälp med lite mer saker och om någon i klubben har idéer eller lösningar på nedan listade problem så får ni jättegärna informera detta till någon av oss nedan:

Niklas Lindbergh
Lars Eriksson
David Johansson
Jonas Bjenning
Kristoffer Larsson

Det vi behöver hjälp med är följande:

• Vatten
Vid bygget kommer vi behöva stora mängder vatten, ca 1-2 m3 per dag, för att vattna banan så om någon har en bra och smidig lösning för detta så får ni jättegärna delge den informationen till någon av ovan listade namn. Alternativt så kanske ni känner någon på Tekniska Verken som därmed kan ge oss en riktigt bra deal på hyra och leverans av deras stora vattentunna som används vid påfyllnad av pooler.

• Skylt och staket
För att pumptracken när den är klar ska få vara ifred från bland annat mopeder så behöver vi också sätta upp staket på väl valda delar i området. Vi ska också sätta upp en skylt som beskriver vad och hur man kör på pumptracken samt alla sponsorer som hjälpt till med bygget. Skylten behöver uppskattnigsvis vara ca 2 m3. Till staket och skylt behövs ju virke så om någon av er själva jobbar på bygghandel eller känner någon som gör det och kan förhandla fram bra pris på detta så vore det ju kalas.

• Boende
Under vecka 30 kommer alltså 5 man från Svenska Cykelbanor AB att jobba heltid med bygget och de behöver då någonstans att bo. Ju billigare destå bättre men naturligtvis ska det vara rimliga standarder. Känner ni till något bra ställe eller har annan info som kan vara till hjälp så återmata till någon av ovan listade namn.