...nu när hjulen står för dörren...

...nu när hjulen står för dörren...

Bilder
Foto: Björn Anderwall

Nu när (h)Julen står för dörren...vad händer då? Santa

Tempot har väl sjunkit något för oss nästan alla vad gäller cykling så här års, men Mera Lera MTB är en åretruntklubb! Vi hjälps åt att hålla onsdagscyklingarna och träningstillfällena i helgerna vid liv! Dra ett inlägg här i forumet Körningar eller kanske hellre för de flesta på fejan i Mera Lera MTB-gruppen. Nästan alltid är det någon som vill hänga på! Det kan ju vara lite åt det dumdristiga hållet att ge sig ut ensam i vintermörkret, halkan å kylan och köra mtb i skogen utifall oturen skulle vara framme. Sen är det ju trevlig med cykelsällskap! #meraleragemenskap !

Å skriv bara lite kort när du tänker ge dig ut, vart du tänker köra och kanske vilket "tempo"!
Blir vi fler så delar vi bara på oss! (Vilket brukar bli följden när jag själv är med då jag kör lite "noggrannare" än vissa andra leror.. Wink )

Agendan är redan fylld fram till att VinterCupen börjar med Full Moon Ride som Anders Hedlund arrangerar och sen kommer det säkert bli ett tomte-cykelpass på julafton och förmodligen några trampa-ner-julmaten-pass i mellandagarna. Likaså är ett nyårsaftonspass och sannolikt ett vi-tar-det-lite-lugnt-pass på nyårsdagen samt förhoppningsvis traditionsenligt åka över till grannarna i öster i trettonhelgen och köra på Keas bana! Ett mycke trevligt arrangemang så för er som INTE varit där än, passa på att få en guidning! (Jo, vi kör även om det är -17'C vilket det var ett år!)

Så må spåren vara frusna och glöggen hålla sig varm i termosen så syns vi i skogen!

/mvh Niklas , ordf., tomte, mm

PS. Jaja, jag kan ha "lånat" idén om det lite Göteborscha skämtet i rubriken och bilden.