Nybörjarträning 6 september

Hej
Nu äntligen är det dags för en nybörjarträning för vuxna. Denna kväll tar vi nyttiga saker att träna på för att det ska gå bättre att cykla i skogen. Lite körställning, bromsteknik, balans och lite hur cykeln fungerar.
Start kl 18,30 till typ 19,30
Samling vid portalen.

Punkakungen
Punkakungens bild
Medlem: 2004-10-04

Halloj!

Den hittills korta återkoppling jag fått på gårdagens nybörjar-träff/träning var det det blev tio glada och tappra cyklister som trotsade vädrets makter. Jag tror att ni slapp regn även om banan var blöt och hal. Ni gav med all säkerhet spontan återkoppling till Lasse (Offe här på forumet) och Katja som höll i träffen men allt som oftast så brukar man komma på saker lite efteråt när man fått lite mer tid att reflektera.
Ni som deltog på mtb-nybörjarträffen jättevälkomna med all tänkbar återkoppling ni önskar ge oss så att vi kan utvärdera och förhoppningsvis återkomma med ett nytt tillfälle som blir ännu bättre!

Vi från styrelsens och hela Mera Leras sida så hoppas vi att ni fick riktigt "blodad tand" (bildligt uttryckt) och kommer tillbaka och är med på våra vanliga cykelträffar också!

Bara för att tydliggöra för alla så är Mera Leras mtb-träningar på onsdagskvällar, lördag fm och söndag fm just mer av karaktären "träffar" där alla oavsett nivå av kondition, erfarenhet, fulldämpad, färg på cykel eller vad det än må vara träffas för att cykla i skogen tillsammans!

Beroende på vilka som spontat kommer till träffen så brukar det bildas sub-grupper utifrån vad de olika cyklisterna känner för. Tex, några vill köra snabbt, några vill köra lugnare, några vill "nöta" ett visst parti av banan som kanske upplevs som en utmaning och att få tips från andra i klubben.

Mao, budskapet är att inte vara "rädd för" att spontan-dyka-upp på klubbens cykelträffar!
Mera Lera MTB är till för att "ha skoj på hoj" och "mtb für alle"!

Välkomna ut i skogen med era cyklar!!!

PS. Glöm inte att landsvägsgänget sannolikt fortfarande träffas vid Circle-K Garnisonen på söndagsmornar kl 09 (?) för de som vill samt att det även finns ett downhill-gäng inom Mera Lera som brukar samåka till olika cykelparker. Klubben är öppen för alla discipliner! Även en grupp som kör mtb-enhjuling finns, dock än så länge består den endast av bara en person.

Det är bättre att cykla i lera och sörja än att... ehh, eller vänta nu...?! :-\