PLJ #1 Onsdag 16/10 kl 19:00

Så där ja!

Då har det blivit dags att sätta batterierna på laddning, för nu på onsdag 16/10 kör vi första racet i årets Pannlampejakt!
Platsen för denna upplysta tillställning kommer vara Vallaskogen. Ett observandum är att start och målområde inte är detsamma som vid Valla Cup, utan vi samlas på andra sidan av skogen. Enklaste sättet att hitta till startplatsen är att ta sig till Statoil T1 och därifrån köra in på Trumslagaregatan. När gatan är slut kommer man fram till en korsande cykelväg. Sväng då vänster in på cykelvägen och kör 20 meter så står du i kanten av skogen där start- och målområdet är.

Banan kommer att till större del utgöras av den ordinarie Vallabanan minus Valla Peak. Hela banan är reflexmärkt. Eventuellt kommer loppet att piffas upp med någon liten pikant regel, men exakt vilken har inte jaktledarinnan hunnit fundera ut än, så just nu är det lika spännande för alla!

För onsdagens pannlampejakt gäller:

Obligatorisk utrustning: Cykel, hjälm, vitt lyse framåt, rött lyse bakåt (dispens för bakljusregeln kan ges till cyklister som transporterar sig till och från start på annat sätt än med cykel).
Kostnad: Noll kronor! Deltagandet sker på egen risk.
Samling: senast 18:45 för anmälan, nummerlappsutdelning och information.
Bana: Vallabanan minus krumbukter och krusiduller.
Sträcka: ca 8 skapligt torra kilometer.
Klasser: cyklist!
Poäng: delas ut efter varje jakt för att motivera deltagarna till kontinuitet. De deltagare som samlat poäng under alla arrangemangen får vara med vid utlottningen av priser efter OND. Envishet och ettrig närvaro kommer att löna sig! Evil

Efter avslutad jakt kommer det att serveras grillat villebråd med bröd, så det kan vara bra att ta med sig något värmande överdragsplagg som tål ketchup- och senapsspill.

Då återstår bara att hälsa alla hjärtligt välkomna! Love

/Jaktledarinnan

Amelie
Medlem: 2008-11-09

Vi skulle behöva en tidtagare till loppet på onsdag. Någon som kan tänka sig att hålla i klockan? Det är ingen avancerad uppgift, utan handlar mest om att pricka av folk som går i mål och om man hinner så skriver man upp vad urverkets siffror visade då. Naturligtvis får tidtagaren också poäng, förtäring och en förträfflig chans att beskåda bataljen på nära håll utan att ens behöva bli svettig! Möjligen svedd, om man råkar stå för nära grillen... Wink

/Jaktledarinnan

David
Davids bild
Medlem: 2010-05-27

Jag kan ställa upp som tidtagare! Smile

Common sense is not that common.

Amelie
Medlem: 2008-11-09

Så där ja! Då var rekvisita införskaffad inför morgondagens race och alla deltagare kan se fram emot en helt ny oprövad variant av PLJ. Dagisfröknar kan eventuellt ha en viss fördel, men i övrigt kommer loppet troligen att bli precis lika orättvist för alla... Tongue

Perfekt om du kan vara tidtagare, David!

Välkomna!

/Jaktledarinnan