Resultat PLJ 2017, deltävling 2

Resultat PLJ 2017, deltävling 2

Andra deltävlingen i pannlampejakten hölls i Valla, och den här gången handlade det inte om att köra fort. Sjutton cyklister och en ryttare (samt häst) samlades för en något förvirrad regelgenomgång. Arenan var den vanliga Vallabanan, dock var det tillåtet att hoppa över några bitar av banan om man så ville. Efter första varvet fick man gissa vilken placering man kom in på och drog en nummerlapp, som angav vilken placering man skulle komma in på efter andra varvet. Väl i mål fick man dessutom gissa, på vilken placering man faktiskt hade hamnat på.

Slutresultatet beräknades på följande sätt: "Straffpoäng" fördelades beroende på hur långt ifrån målplaceringen man hade hamnat (vikt 5), samt hur långt från sin faktiska placering i andra varvet (vikt 3) och i första varvet (vikt 1) man hade gissat att man hamnat. Minst lika lysande klart som allas pannlampor sammanlagt, eller?

Hästen bestämde sig för att inte delta i tävlingen, och en cykel höll tyvärr inte hela vägen. Jätteroligt att så många kom!

Vid frågor, protester eller synpunkter kontakta tävlingsledningen (det hjälper med bilagor i form av chokladmutor).

Punkakungen
Punkakungens bild
Medlem: 2004-10-04

Underbart beskrivet för en som tyvärr DNS-ade idag.
Som Dag skrev på fejan, precis som en Pannlampejakt ska vara!
Bra kämpat i mörkret alla som var med!
Jag hoppas på nästa PLJ!

Det är bättre att cykla i lera och sörja än att... ehh, eller vänta nu...?! :-\