SKRÄP!!! :,-(

Bilder
Bild lånad från: http://www.learnify.se
Bild lånad från: http://www.learnify.se

Hej alla ärade leror!

Styrelsen har mottagit mejl från medborgare som dels uppskattar vår närvaro i området och den verksamhet vi bedriver med ungdomsträningen mm men påpekar oxå att det just nu dessvärre ser skräpigt ut vid vår Portal. Det ligger kläder och vattenflaskor där vilket jag förknippar med oss cyklister. Vänligen ta hem lite kvarglömd "skit" när ni tränat klart, speciellt om ni kommer dit i bil.
På detta sätt kan vi alla hjälps åt som en medborgerlig skyldighet vi alla har att hålla rent i naturen.

Vi vet oxå att det inte är medlemmar eller andra cyklister som vandaliserar delar av höghöjdsbanan eller eldar upp våra stolpar med pilar på eller sparkar sönder vår bänk. Nu ligger det tydligen mer skräp runt Portalen i form av papper och annat.
Klubben tänker INTE ta på sig ansvaret att ha en papperskorg där som vi därmed ska hålla efter då gissningsvis de som slänger skräp på detta sätt ändå inte skulle använda sig av en papperskorg! Sad

Så en allmän vädjan till alla att hjälpas åt att städa lite efter andra tills vi kanske i vårdagar får upp ny anslagstavla med ny och självklar informationstext om "nedskräpning förbjuden"!

Skulle någon av Er mot förmodan ertappa någon som svinar på området så varsegod och förklara läget för vederbörande! (Ni är fria att använda er fantasi inom lagens råmärken)

/hälsningar styrelsen genom "någons mamma jobbar inte här heller", Niklas L (ordf.)

Punkakungen
Punkakungens bild
Medlem: 2004-10-04

Tack Lars E som städade efter stollen/stollarna som skräpat ner vid vår portal!

Det är bättre att cykla i lera och sörja än att... ehh, eller vänta nu...?! :-\