STÅLTRÅD spänd över banan!

STÅLTRÅD spänd över banan!

Bilder
STÅLTRÅD spänd över banan!
STÅLTRÅD spänd över banan!

AngryVARNING!!! Angry

Imorse (lördag 18:e) så kraschade (OTB) en medlem på klubbens bana pga av ett någon uppenbarligen medvetet spänt en tunn ståltråd över banan i vad för barn och ungdomar på cykel blir i hals/huvudhöjd!

Den medlem som kraschade och voltade över styret pga av detta helt vettlösa tilltag klarade sig som tur var med lindrigare mindre blesyrer men som kunde fått långt mycke värre utgång!

Ståltråd var placerad i nedförsbacken från berget som är innanför 90-graders asfaltkurvan på norra delen av gula kurvan, precis innan "bommen" där det finns en vändplan. Innan table-top-hoppet.

Vi har under förmiddagen kört alla slingor och inget mer är uppsatt någonstans just nu. Dessvärre kan ju denna sjuka person/er komma tillbaka och upprepa sitt illdåd varvid vi ber er alla att åka sakta ett första varv när ni är ute på banan nu en tid framöver.

Till er föräldra, informera era barn om detta om de är stora nog att åka på banan själva eller ännu bättre, följ med dem ut! Ni som åker med småbarn, åk första varvet framför barnet!

Ta det försiktigt där ute och keep on riding you bike!!!

Vi låter oss inte nedslås av detta utan måste bara vara lite extra uppmärksamma och försiktiga, vilket kan gälla andra banor, spår och stigar! Tex, Valla, Slaka, osv...

Händelsen är polisanmäld och brottsrubriceringen är grov misshandel. Vi har även pratat med Corren som sannolikt skriver ett inlägg om detta närmaste dagarna.

Frågor: kontakt styrelsen, MeraLeraMTB alfakrull Outlook . Com

/Styrelsen genom Niklas L (ordf)

Punkakungen
Punkakungens bild
Medlem: 2004-10-04

NU har det som inte fick hända hänt igen!
Ytterligare en cyklist har flugit över styret (OTB) pga av att någon idiot med total avsaknad av konsekvenstänkande spänt upp en ganska grov ståltråd över vårt mtb-spår!

Dessvärre kan vi som åtgärd bara varna alla för detta illdåd som är polisanmält och ge några tips på säkerhetstänk samt vara extra uppmärksamma!

- Cykla FRAMFÖR ditt barn!
- Cykla inte ensam!
- Cykla (om möjligt) i lugnt tempo första varvet av träningstillfället.

Andra tips och även misstänkt beteende samt andra iakttagelser mottages tacksamt.
Kontakta styrelsen genom meraleramtb alfabulle outlook . com.

/styrelsen genom Niklas L (ordf.)

Det är bättre att cykla i lera och sörja än att... ehh, eller vänta nu...?! :-\