Tjejgruppen åker på helgutflykt!

Bilder
Tjejgruppen åker på helgutflykt!

Hej tjejer!

Tjejgruppen ska åka på cykelutflykt med övernattning till Bergslagen cycling. Kolla gärna även tjejgruppens facebook-grupp (MeraLera Tjejgrupp). Följande gäller: Vi åker upp till Nora på lördag morgon (14/4), cyklar någon av de längre lederna - räkna med minst tre timmar i sadeln, förhoppningsvis mer - och sen övernattar vi i Tallåsen Bed & Breakfast. På söndag cyklar vi ännu en sväng innan vi åker hem. Övernattningen inkl. frukost kostar ca. 550 kr/person. Det finns plats för 10 pers, men det går naturligtvis att fixa eget boende och hänga på ändå, om vi skulle bli fler. Tanken är att alla (tjejer) får vara med, och det är förstås bra om man känner sig redo att cykla lite längre - givetvis är det helt ok att avvika eller korta av rundan också, om man vill det. Som vanligt i tjejgruppen blir det ingen stress med tempot.

Anmäl dig gärna antingen på FB-eventet, här i kommentarsfältet, eller genom mail till mig (katja snabela kircher punkt se). Först till kvarn gäller. Jag tänkte boka nu i helgen. Förmodligen är det inga konstigheter att ändra på antalet deltagarna även lite längre fram, men det skulle vara bra att inte behöva göra det jättemånga gånger. Samåkning, mat, etc. bestämmer vi lite längre fram.

Välkomna, och hör gärna av er om ni har frågor!
/Katja.

KatjaK
KatjaKs bild
Medlem: 2016-02-02

OBS OBS! Utflykten blev inte av den här helgen, på grund av den sena snösmältningen. Vi åker istället den 5:e/6:e maj. Hör gärna av dig om du är intresserad av att följa med.

Education is important, but riding a bicycle is importanter!