Tjejgruppen kör igen!

Nu på måndag den 26:e kör tjejgruppen igen, kanske sista gång före sommaren? Vi träffas kl. 18 i Valla, där Valla Cup brukar starta, hör av dig om du inte hittar (tjejgrupp-meraleramtb@outlook.com). Alla tjejer är välkomna, det enda som krävs är cykel och hjälm. Vi lägger upp rundan efter önskemål och förmåga, så det är bara att dyka upp om du vill ha roligt sällskap. Välkomna!

KatjaK
KatjaKs bild
Medlem: 2016-02-02

Då var ännu en lyckad kvällsrunda med tjejerna gjort! Är du tjej och sugen på att cykla med i gruppen, så tveka inte! Vi är en salig blandning av allt från nybörjare till starka cyklister, och stämningen är väldigt trevlig. Är du på Facebook, så gå med i gruppen "MeraLera Tjejgrupp", där vi brukar planera och diskutera kommande körningar. Ambitionen är att alltid också lägga ut dem här på forumet, och man behöver inte föranmäla sig om man kommer.

Är man sällskapssugen över sommaren, så är det bara att annonsera här eller i FB-gruppen. Annars kör vi igång med våra "officiella" gruppkörningar igen någon gång i början av augusti. Ha en trevlig cykelsommar, så ses vi efter semestern!

Education is important, but riding a bicycle is importanter!