Trettondagscykling på Keas bana!

Trettondagscykling på Keas bana!

Bilder
Trettondagscykling på Keas bana!
Trettondagscykling på Keas bana!
Trettondagscykling på Keas bana!

En god (och lerig) fortsättning önskar vi alla leror och övriga blivande medlemmar!

Välkomna till MTB-året 2018 med Mera Lera MTB!

Vi rivstartar med det trevliga och nu traditionsenliga evenemanget med trettonsdagscykling i Mjölby hos CK Mjölby och på Keas (Christer Åhléns) bana vid klubbstugan inne på Bockarpsvägen (i skogen bakom / söder om BT-rinken).

Kl 10:00 nu på lördag är det samling. Det brukar finnas plats vi RC-banan strax innan klubbstugan / g:a jaktskyttebanan.

Flera har anmält sitt intresse via fejangruppen så Kea har lite koll på hur mycke körv som kommer att gå åt då det bjuds på förtäring i samband med denna supertrevliga tillställning!

Banan är (även om det byggts ut med åren) av kortare och intensivare modell. Enligt mig lite värre än Valla och mer i stil med banan i dungen nere "bakom" Sturefors om än mer kuperad. Men låt inte detta avskräcka! Tvärt om! JAG har kört den ett antal gånger vilket borde säga något som referens!

VIDEOLÄNK eller länk till video filmad av Björn Anderwall

Kartlänk till parkeringen

Fortsätt sedan söder ut ca 100 m sedan in till höger och direkt vänster så syns klubbstugan.

VÄLKOMNA hälsar Kea genom Niklas L (ordf.)

Punkakungen
Punkakungens bild
Medlem: 2004-10-04

Och till Er medlemmar som inte hänger på sociala media så som Instagram eller Facebook vill jag härmed förmedla vad ni gick miste om när ni inte deltog i den mycket trevliga traditionsenliga trettondagscyklingen på Keas bana i Mjölby!
Banan var dessutom lite frusen på ytan men det är en torr bana i jämförelse med lervällingen vi lider av på Vidingsjöbanan många dagar av året! Karaktären är lite Valla eller lite åt Stureforsbanan för er som haft förmånen att testa den.

Jag bidrar med ett eget bildbevis samt några stulna från bla Mats Eriksson och Jonathan Hedrén.

Väl mött i mtb-spåren 2018!

Det är bättre att cykla i lera och sörja än att... ehh, eller vänta nu...?! :-\