Ungdomsledare

Bilder
Jonas B
Jonas B
David J
Lars E
Niklas L
Mattias Å foto: Katja Kircher
Björn S
Dag H
Jonathan H

Ungdomsledare våren 2019

...består av de personer som är listade nedan.
Du kan komma i kontakt med oss genom att maila meraleraungdom @ outlook.com, eller ta kontakt med de enskilda ledarna på annat sätt så som tex sociala media. Om du är registrerad användare här på hemsidan kan du skicka ett privat meddelande till någon annan registrerad användare via användarnamnet som står i parentes efter namnet.

Jonas Bjenning ()
Har väl alltid cyklat men insåg först ca 2001 att det var MTB han höll på med och började åka på tävlingar. Gick cykelgymnasiet i Vansbro 2006-2009 med XC som inriktning. Lade året efter gymnasiet cyklingen på hyllan. Hittade tillbaka till sporten 2017 men då mer åt det utförsbetonade hållet om han själv får välja. Sammankallande för ungdomsledarna.

David Johansson ()
Började cykla mtb efter att ha sett Bernt Johansson vinna Mjölby-biken 1991. Cyklar, precis som då, helst teknisk eller flowig singletrack. Ibland på bakhjulet.

Dag Helstad ()
Aromrik -73:a som gillar tävlingar, i synnerhet korta sådana. Trivs på singletracks, men är världens sämsta tempocyklist. Cyklist sedan 1993.

Lars Eriksson (Offe)
Provskott från -70. Gillar nerförs och sköna single tracks, gärna stenigt. Cyklist sedan jag kunde cykla, och ca 20 år som en sur enduroförare på motorcykel.

Björn Sigvardsson ()
Började cykla för bara några år sedan med XC och har sakta men säkert blivit mer och mer utför. Teknisk och älskar när det blir riktigt brant!

Jonathan Hedrén ()
Upptäckte stigcykling för några år sedan (2017?) och är fortfarande förbluffad över att jag inte provade på det tidigare. Gillar det mesta inom stigcykling (bonus om det går utför) och försöker (hopplöst?) lära mig köra på bakhjulet.

Mattias Åkerlund (Matte)
Blandmissbrukare som gillar både mtb och landsväg. Föredrar uppförsbackar, XC och långlopp framför dödsföraktande cykling.

Mikael Wigle ()

Rasmus Petersson ()

Niklas Lindbergh (Punkakungen)
Solskenscyklist årsmodell 70. Har cyklat sen barnsben men på MTB sedan tidigt 90-tal. (Äger även en racer som tidigare används regelbundet max ca 1-2 ggr /år, nu utlånad till en "fodervärd" så jag inte får ett infall att cykla på den Wink ) Cyklar hellre på flowiga singletracks än i lera och sörja.