Kolmårdsbiken 2011
Kolmårdsbiken 2011

Ungdomsträning hösten 2011

Bilder
Benjamin på Kolmårdsbiken

Nu är det dags för ungdomsträning hösten 2011!

Deltagande är som förut gratis. De som vill vara med regelbundet vill vi blir medlemmar i klubben.

Fokus på ungdomsträningen är även i fortsättningen att lära barnen att ha skoj på hoj i skogen. Vi går också i mån av tid igenom säkerhet och funktion på cykeln. De lite äldre får prova på de svårare stigarna under ledning av vana skogscyklister.

Lämplig ålder är från ca 8-16 år, äldre ungdomar och barnsliga vuxna är välkomna men kan inte alltid räkna med en grupp på rätt nivå. Yngre är också välkomna, men då vill vi att en förälder är med och kan stanna med sitt barn under träningen.

Föräldrar är varmt välkomna att vara med antingen promenerande eller cyklande.

Vi kör vi på lördagar kl 10.00 och håller på ca en timme. Första tillfället är på lördagen 27/8 och vi avslutar lördagen 8/10.

Plats: starten på Mera Leras MTB-bana i Vidingsjö om inget annat anges. Den ligger på andra sidan skogen mot Kolbyttemon-vägen, inte vid Vidingsjö motionscentrum!

De som (någon gång) anmält sig via vår intresseanmälan kommer att få information mail-ledes. Informationen på denna sida kommer också att uppdateras då och då så titta in ibland.

OBS! 10/9 INSTÄLLT pga ledarbrist. Sad

8/10 är det Klubbmästerspel med pojk- och flickklass. Vi ses som vanligt i Vidingsjö, men senast 9.45 för att hinna få en nummerlapp!

EXTRA träningstillfälle lördagen 22/10 kl 10.00 i Vidingsjö, välkomna!
EXTRA träningstillfälle lördagen 5/11 kl 10.00 i Vidingsjö, välkomna!