Ungdomsträning hösten 2012

Nu fortsätter vår ungdomsträning 2012 med höstsäsongen!

Deltagande är som vanligt gratis. De som vill vara med regelbundet vill vi blir medlemmar i klubben.

Fokus på ungdomsträningen är som alltid att lära barnen att ha skoj på hoj i skogen. Vi går också i mån av tid igenom säkerhet och funktion på cykeln. De lite äldre får prova på de svårare stigarna under ledning av vana skogscyklister.

Lämplig ålder är 8-16 år, äldre ungdomar och barnsliga vuxna är välkomna men kan inte alltid räkna med en grupp på rätt nivå. Yngre är också välkomna, men då vill vi att en förälder är med och kan stanna med sitt barn under träningen.

Föräldrar är varmt välkomna att vara med antingen promenerande eller cyklande.

Vi kör vi på lördagar kl 10.00 och håller på ca en dryg timme, kanske uppåt en och en halv. Första tillfället är på lördagen 25/8 och vi kör preliminärt sista före vinteruppehållet den 20/10. Några tillfällen kommer tyvärr säkerligen att gå bort av olika skäl, håll er uppdaterade på denna sida.

Plats: starten på Mera Leras MTB-bana i Vidingsjö om inget annat anges. Den ligger på andra sidan skogen mot Kolbyttemon-vägen, inte vid Vidingsjö motionscentrum!

De som (någon gång) anmält sig via vår intresseanmälan kommer att få information mail-ledes. Informationen på denna sida kommer också att uppdateras då och då så titta in ibland.

The Dickster
The Dicksters bild
Medlem: 2008-11-09

Lördagen den 6/10 sker ungdomsträningen i form av klubbmästerspelen. Samling för registrering 9.45 vid portalen som vanligt. Sedan blir det ett eller två ungdomslopp beroende på deltagarnas antal och förmåga. Tävlingsmomentet är mest på lek men de som kör i den äldre åldersgruppen gör upp om klubbmästartiteln i flick- resp pojkklass.
Mer info här.


IWBMATTKYT