Ungdomsträning våren 2012

Nu börjar vår ungdomsträning våren 2012!

Deltagande är som förut gratis. De som vill vara med regelbundet vill vi blir medlemmar i klubben.

Fokus på ungdomsträningen är även i fortsättningen att lära barnen att ha skoj på hoj i skogen. Vi går också i mån av tid igenom säkerhet och funktion på cykeln. De lite äldre får prova på de svårare stigarna under ledning av vana skogscyklister.

Lämplig ålder är från ca 8-16 år, äldre ungdomar och barnsliga vuxna är välkomna men kan inte alltid räkna med en grupp på rätt nivå. Yngre är också välkomna, men då vill vi att en förälder är med och kan stanna med sitt barn under träningen.

Föräldrar är varmt välkomna att vara med antingen promenerande eller cyklande.

Vi kör vi på lördagar kl 10.00 och håller på ca en dryg timme, kanske uppåt en och en halv. Första tillfället är på lördagen 5/5 och vi kör preliminärt sista före sommaruppehållet den 30/6. Några tillfällen kommer tyvärr säkerligen att gå bort på grund av helgdagar eller ledarbrist, håll er uppdaterade på denna sida.

Plats: starten på Mera Leras MTB-bana i Vidingsjö om inget annat anges. Den ligger på andra sidan skogen mot Kolbyttemon-vägen, inte vid Vidingsjö motionscentrum!

De som (någon gång) anmält sig via vår intresseanmälan kommer att få information mail-ledes. Informationen på denna sida kommer också att uppdateras då och då så titta in ibland.

The Dickster
The Dicksters bild
Medlem: 2008-11-09

Vi kör imorgon 12/5 som vanligt i Vidingsjö!


IWBMATTKYT

The Dickster
The Dicksters bild
Medlem: 2008-11-09

Vi kör som vanligt imorgon 26/5 i Vidingsjö, trots arbetsdagen! Smile


IWBMATTKYT

The Dickster
The Dicksters bild
Medlem: 2008-11-09

Vidingsjö kl 10 imorgon 2/6 också!


IWBMATTKYT

The Dickster
The Dicksters bild
Medlem: 2008-11-09

Vi kör imorgon 9/6 i Vidingsjö som vanligt.

Följande lördag 16/6 kör vi sista ordinarie träning denna vårsäsong. Under Juli kan det komma upp enstaka extratillfällen, så håll lite koll på den här tråden.

Därefter blir det antagligen en fortsättning på vanlig tid och plats någon gång efter semesterperioden.


IWBMATTKYT

The Dickster
The Dicksters bild
Medlem: 2008-11-09

Vi avslutar vårsäsongens ungdomsträning lördagen 16/6 med körning i Olstorp, Ljungsbro. Vi skjuter på starten till 10.30 så att alla hinner hitta dit. Klubben bjuder på enkelt fika efteråt.

Karta till: Olstorp


IWBMATTKYT