Ungdomsträning - sommaruppehåll

För kännedom så tar ungdomsträningen sommarlov!
Sista tillfället för vårterminen var förra tisdagen i midsommarsveckan och således är det ingen ungdomsträning ikväll (26/6).

Däremot så ser vi självklart att så många som möjligt kommer på vår "mittsommarcykling" imorgon kväll istället! (onsdag 27/6)
http://meraleramtb.com/content/mittsommarcykling-for-alla-3695

I övrigt så tackar vi för det explosionsartade intresset för mountainbike och att ni vill cykla med oss i Mera-Lera-gemenskapen!
Vi planerar att dra igång igen tisdagen den 21/8 när skolorna åter har börjat. Mer info kommer närmare det datumet utifall att vi frångår invand rutin med plats eller liknande. Dag och tid är den samma, dvs tisdagar kl 18:00 (gärna lite innan för "incheckning"), plats kanske kan komma att ändras...

Den 25:e augusti är det Idrottens dag i Trädgårdsföreningen här i Linköping och då är fokus på ungdomsverksamhet så då kanske vi tänker oss ett extra ungdomsträningspass eller i varje fall hemskt gärna att några ungdomar som ställer upp och demonstrerar lite av vår underbara sport/idrott/fritidssysselsättning! (mer info kommer)

Som tips ang barn och ungdomscyklar så kolla gärna med vår sponsor Cykelspecialisten vad Kalle har att sälja och rekommendera i form av specifikt anpassade juniorcyklar. Kanske det är läge att göra sig ett bra pris på 2018-modellerna nu när 2019 snart finns i butik!?

Kolla även på annonser från "Bike Parks" i Sverige som framåt höstkanten säljer ut ofta bättre begagnade cyklar av olika varianter. Allt från rena "DH-slädar" till trailcyklar och mer konventionella "hardtails"!

Se till att cykla massor och ha kul på två hjul nu i sommar så syns vi i augusti (och imorgon)!

/Med vänlig hälsning ledarna