Ungdomsträning våren 2014

Ungdomsträning våren 2014!

Deltagande är som förut gratis. De som vill vara med regelbundet vill vi blir medlemmar i klubben.

Fokus på ungdomsträningen är även detta år att lära barnen att ha skoj på hoj i skogen. Vi går också i mån av tid igenom säkerhet och funktion på cykeln. De lite äldre får prova på de svårare stigarna under ledning av vana skogscyklister.

Lämplig ålder är 8-16 år, äldre ungdomar och barnsliga vuxna är välkomna men kan inte alltid räkna med en grupp på rätt nivå. Yngre är också välkomna, men då vill vi att en förälder är med och kan stanna med sitt barn under träningen.

Föräldrar är varmt välkomna att vara med antingen promenerande eller cyklande.

Vi kör vi på lördagar kl 10.00 och håller på ca en dryg timme, kanske uppåt en och en halv. Första tillfället är på lördagen 5/4 och vi kör preliminärt sista före sommaruppehållet den 28/6. Om ett tillfälle blir inställt kommer det att meddelas här, håll er uppdaterade på denna sida.

Plats: starten på Mera Leras MTB-bana i Vidingsjö om inget annat anges. Den ligger på andra sidan skogen mot Kolbyttemon-vägen, inte vid Vidingsjö motionscentrum!

De som (någon gång) anmält sig via vår intresseanmälan kommer att få information mail-ledes. Informationen på denna sida kommer också att uppdateras då och då så titta in ibland.

Offe
Offes bild
Medlem: 2008-11-09

Nu på Påskafton den 19/4 är det ingen ungdomsträning. Men kör gärna ändå Smile

Glad påsk

The Dickster
The Dicksters bild
Medlem: 2008-11-09

Ingen träning 7/6.


IWBMATTKYT

The Dickster
The Dicksters bild
Medlem: 2008-11-09

Ingen träning 21/6, midsommardagen.


IWBMATTKYT