Var med och marknadsför klubben på Idrottens dag!

Bilder
Var med och marknadsför klubben på Idrottens dag!

Den 24:e augusti kl 13-16 anordnar Linköpings Idrottsförbund "Idrottens dag" i Trädgårdsföreningen och Mera Lera är en av 32 idrottsföreningar som är anmälda. Idén med Idrottens dag är att ge barn och vuxna möjlighet att testa på många olika aktiviteter på samma plats och därmed bygga upp intresse för motion och idrott.

Det är med andra ord ett gyllene tillfälle att visa upp vår verksamhet och locka fler till att köra mountainbike (i alla dess former). Mera Lera kommer på samma område som förra året att slå upp sitt tält och beachflaggor och även sätta upp en liten teknikbana.

Vi behöver dock ett gäng ambassadörer (gärna för olika discipliner inom sporten) som kan vara på plats för att prata för och visa vår verksamhet. Extra bra vore det om vi kan få dit lite barn/ungdomar som ambassadörer då de är evenemangets största målgrupp! Vidare tänker vi oss att några vuxna skulle kunna köra en träningsrunda eller nybörjarträning som start/slutar i Trädgårdsföreningen.

Kan du tänka dig att hjälpa till? Anmäl dig då via kontakt med styrelsen, antingen via meraleramtb alfaslang outlook.com eller ta kontakt med någon i styrelsen tex via sociala media. Ett event kommer också att skapas i Facebook.

Läs mer om Idrottens dag på http://www.linkopingsif.se/IdrottensDag.