Vintercup 2016 #2 Resultat

Här kommer resultaten från andra deltävlingen i årets Vintercup. Tävlingsledningen vill passa på att be om ursäkt för det väldigt o-vintriga vädret, det var inte alls meningen att det skulle kännas som att våren var på ingång.

Som åtminstone deltagarna märkte så arrangerades tävlingen som ett rally på cykel, där man fick poäng för sin placering på varje specialsträcka. 12 poäng till vinnaren, 11 till tvåan och så vidare. Högst totalpoäng vinner. Totalt var det fem specialsträckor så högsta placeringspoäng var alltså 60. Anders Hedlund uppnådde nästan detta genom att vinna de tre första sträckorna, komma delad tvåa på fjärde sträckan och delad trea på femte och sista sträckan. Starkt trampat och styrt!

Resultat för alla delsträckor inklusive tider och liknande hittar ni här: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1dfzSr1FYjVXjZPyU7AyvbWNf1eZjuTc7Js8Hp1wNq00/edit?usp=sharing

P.g.a. en bugg i synkroniseringen mellan tävlingsledningens klocka och atom-uret som placerades vid starten av varje delsträcka säger inte tiderna i det länkade dokumentet så mycket om hur lång tid de olika delsträckorna faktiskt tog att köra. Differenserna stämmer dock (såvitt tävlingsledningen vet). Om något verkar helgalet får ni gärna skriva det här.

Resultat, Vintercup #1

 #  Åkare Total placeringspoäng
1 Anders Hedlund 57
2 Johan Borggren 52
3 Niklas Olsson 45
4 Beto 43
4 Dick Vizins 43
6 Anders Bergström 39
7 Ramon Nunes 34
7 Lars Eriksson 34
9 Lennart Berggren 26
10 Niklas Lindbergh 15
11 Patrik Bergholtz 11
12 Amelie Magnander 6

Varmt (eller kallt, det vet man aldrig) välkomna på nästa deltävling i Vintercupen!

The Dickster
The Dicksters bild
Medlem: 2008-11-09

Det känns som att jag fick en poäng för lite på sträcka två, Lasse och jag har samma tid?
Eftersom det bara skiljer en poäng upp får det ju en enorm betydelse för min oerhört seriösa satsning på vintercup-poängjakt! Wink


IWBMATTKYT

Sebcoe
Sebcoes bild
Medlem: 2015-10-22

Suveränt ordnat och god pepp hela förmiddagen. Fantastiskt att hålla reda på alla nuffror. Imponerande kul tävling. Grattis Peter!

Peter_K
Medlem: 2009-07-13

Dick: Det har du ju alldeles rätt i.

Formeln som används verkar räkna rätt när den jämför de två eller tre första på varje delsträcka, men sen ballar det ur... Samma fel drabbar några andra också, ska se om jag kan få ordning på det.

Peter_K
Medlem: 2009-07-13

Nu har resultaten justerats och granskats manuellt, eftersom Rank.Eq-formeln i Google Sheets tydligen inte alls beter sig som jag förväntat mig. Hemskt ledsen för strulet. Justeringarna är gjorda i samma dokument som är länkat, kolla gärna att det ser vettigt ut.

The Dickster
The Dicksters bild
Medlem: 2008-11-09

Dang, typiskt att det inte bara var min poäng som var felräknad. Nu hamnade jag ju på samma placering i alla fall...
Big smile


IWBMATTKYT