Ungdomsträning våren 2019

Mera Lera ungdomsträning VT2019

Våren närmar sig och Mera Lera MTB har påbörjat planeringen av vårterminens ungdomsträning. Under hösten blev vi mycket positivt överraskade över det stora antalet ungdomar som ville följa med ut i skogen och cykla! Vi drabbades dock av lite växtvärk vilket innebär att vi är tvungna att göra ett antal förändringar för att få lite mer struktur i verksamheten.

Deltagare och anmälan

Ungdomsträning HT 2018

Hej alla!

Nu på lördag (3/11) är det ingen ungdomsträning då många, både ledare och ungdomar, inte kan komma pga höstlov.

Nästa träning är alltså nästa lördag (10/11) då det också är säsongsavslutning.

Mvh
Ungdomsledarna

Poängställning - Vintercupen 2019

Här visas poängställningen i vintercupen 2019. Klicka på bilden till höger för att se poängställningen i större format.

Ungdomsledare

Ungdomsledare våren 2019

...består av de personer som är listade nedan.
Du kan komma i kontakt med oss genom att maila meraleraungdom @ outlook.com, eller ta kontakt med de enskilda ledarna på annat sätt så som tex sociala media. Om du är registrerad användare här på hemsidan kan du skicka ett privat meddelande till någon annan registrerad användare via användarnamnet som står i parentes efter namnet.

Jonas Bjenning ()

Arrangör sökes till vintercupen deltävling 3

Till nästa deltävling i vintercupen, dvs deltävling 3 som är den 2:a mars klockan 10:00, söker vi en frivillig arrangör. Tävlingen kan vara på valfri bana med valfria regler. Klubben kan bistå med utrustning i form av banmarkeringar, nummerlappar mm, som behövs för att kunna genomföra arrangemanget. Vid intresse, tveka inte att höra av er antingen här på hemsidan eller på facebook-sidan.

Tack på förhand.

/Niklas O

Resultat vintercup 2 2019

Då var den andra deltävlingen i Vintercupen 2019 avklarad. Banan bestod av södra slingan i Vidingsjö som kördes i bakvänd åkriktning. Banan hade förlängts så att den så kallade "blåbärsklämman" även ingick, dvs stenklykan på det bortre röda segmentet, vilken då skulle köras uppför.

Mera Lera behöver dig!

Hej,

Valberedningen för Mera Lera MTB söker just nu efter nya styrelsemedlemmar för inval under årsmötet 26e februari 2019 för ett eller två år.

Så vill du vara med och hjälpa till att driva klubben framåt genom styrelsearbetet så hör av dig via pm, mail eller telefon så kan jag berätta mer och svara på frågor.

Valberedningen via
Tobias Engström

0708 98 69 17
tobiasengstroem [snabel-at] gmail [punka] com

ÅRSMÖTE 26:e feb

Då vare snart dags för Mera Lera MTBs viktigaste möte, så ni som under 2018 var betalande medlemmar håll extra koll i mejlboxen! Kallelsen skickades nu söndag kväll (27/1).
Styrelsen berättar om klubbens idéer, visioner, formella dagordningspunkter (val av styrelse, godkännande av budget, etc), reseskildring, mingel, snack, räk- eller köttbulle-macka samt semla brukar slinka ner under denna trevliga tillställning!

Tid: Tisdag 26:e februari, kl 18:30
Plats: Vidingsjö motionscentrum, caféet

Glöm inte att anmälda dig genom att svara på kallelsemejlet!

Resultat Vintercup 1 2019

Vinter cup 1 2019 är avklarad med 18 starka cyklister som försökte cykla fortast, genomföra små gympa pass samt äta kex och vissla. Den sista övningen var roligast att titta på Laughing out loud

Trettondagscykling på Keas bana

"Välkomna till den årliga trettondagsaftonscyklingen lördag 5/1 kl 10.00 med korvgrillning och cykling.

Hälsningar från Kea"

Så lyder inbjudan från Christer Åhlén alias Kea i Mjölby CK:s grupp på fejan. Han postade även i våran fejangrupp den 23/12 och för er som inte "hänger" på Fejan så därav denna artikel.

Prenumerera på innehåll