Resultat KM 2017

Då äntligen var resultatet klart 43 startade varav 4 inte riktigt tog sig i mål av olika orsaker.
Men alla som startade blev iallafall leriga då banan hade ett perfekt underlag för MeraLeraMTB.

Re-cykling - Mera Leras loppis nu på lördag

IFALL någon mot förmodan skulle ha missat så kör vi kanske den första cykelloppisen i Mera Leras historia nu på lördag i anslutning till vårt KM!
Vi har redan sett att några har tjuvstartat på fejanforumet samt Köp&Sälj här på (retro)hemsidan!
Det bådar gött!
Vi kör ett enkelt upplägg med loppis efter att vi tävlat klart i vårt KM och utdelning av priser skett.
Då är dags för fika och körv vilket är ett ypperligt tillfälle att mingla runt å kanske bli av med eller skaffa sig "nya" delar eller hela cyklar?!

Sammanställning MeraLera Enkät

Tack alla som tog sig tid att fylla i vår enkät i somras! Det är mycket uppskattat, och det kom fram en del intressant information, som kommer att hjälpa oss att göra klubben och utbudet bättre och mer anpassat till era önskemål. Här kommer en liten sammanställning över era svar. Över hösten och vintern diskuterar styrelsen hur vi går vidare med era önskemål, och det kommer vi att berätta om efterhand på den här kanalen.
Några fakta som kom fram i enkäten kommenteras i kursiv stil.

Bakgrund och Medlemskap

Pannlampejakten 2017

Nu börjar årets pannlampejakt närma sig. Mer info kommer inom kort.

Pannlampejakten 2017 - logotyp

Bild: 
Banner: 

Klubbmästerskap 2017

Den 14/10 kl 10 går Mera Lera MTB:s öppna klubbmästerskap av stapeln. Det är då vi korar klubbens snabbaste barn, ungdomar och vuxna! I barn-klassen vinner alla som ställer upp!

Klubbmästerskapet kommer att köras på väl valda delar av Mera Leras bana i Vidingsjö och tävlingscentrum kommer att vara vid portalen vid banans start.

Alla får vara med och köra loppet, men för att göra anspråk på klubbmästartitlarna måste man förstås vara medlem i klubben! Deltagandet är gratis och för att få starta måste man ha hjälm på huvudet.

Klassindelningen definieras enligt nedan:

Tranås enduro bjuder in till "Mustaschracet – Night&Day" 11/11

Halloj alla leror!

Via David Johanssons inlägg i klubbens fejangrupp går idag att läsa följande om kommande händelse i Tranås den 11:e november, Mustaschracet

"11/11 it is. Börja odla, tror att allt från moppevariant till Tom Selleck-buske är ok. Sen är det ju endurotävling också!" Laughing out loud

Frågan är hur damklassen ser ut? Är det tuschpenna som gäller där oxå?

"Vi har ett resultat!" - DM

"Äntligen! Vi har ett resultat!"

Jaja, lite mello-varning på det hela och vi hade ett resultat redan i söndags eftersom vi hade prisutdelning på plats vid DMet! Nu har de idella krafterna hunnit ifatt med även det administrativa och resultatet har sedan något dygn legat på Swecyclingonline via följande LÄNK

PM för DM! Välkomna alla deltagare och åskådare!

PM till DM!

Ursäkta sen publicering!
Vänligen uppmärksamma att i princip samtliga klasser har ändrad starttid!
Det finns gott om plats för efteranmälan och på vill påminna om att efteranmälningsavgiften är sänkt till NOLL kronor! (Vid kontant betalning, använd gärna jämna pengar. Vi tar även emot betalning via Swish.)

Se detaljerad information i PM via följande LÄNK!

Självklart är alla välkomna att titta och heja på alla deltagare!!!

Ny bro!

Ni som är frekventa nyttjare av Vidingsjöbanan har säkert redan sett att förra lördagen så skedde en större uppgradering av "bron över bäcken" som nu mer heter "Plåtis bro"!
Hänger ni på sociala media såsom fejan och/eller Instagram så är detta gamla nyheter men för er andra medlemmar så vill styrelsen härmed meddela att bron är sponsrad av C.H.Andreason Plåt AB.
Och det är inte allt!
Plåtis har även levererat en fikamöbel som finns placerad vid grusplanen borta vid portalen!
Vi hade ingen respektabel bild från invigningsfesten så vi bjuder på denna bild istället!

Prenumerera på innehåll