Vi laddar för cykelåret som kommer efter snön!

Halloj alla cykelsugna leror!

2017 var ett händelserikt år för Mera Lera MTB med celebert besök av kronprinsessan och allt!

Valla Cup 2018

Välkommen till Valla Cup 2018.

Vi kör ungefär var tredje onsdag, med start den 18e april. Starttiden är kl 18:30. Det kan hända att starttider förändras. Det annonseras isåfall här på www.meraleramtb.com, så kolla alltid här först!

Vi träffas på grusplanen på sydvästra sidan av Vallaskogen 18.15 för anmälan och nummerlappsutdelning. Deltagande är givetvis gratis. Banan är numera uppmärkt med röda trä-pilar, men är du ny i Valla är det klokt att komma lite tidigare och hänga på ett uppvärmningsvarv innan start.

Länk med markering av startplats:

Valla cup 2018 - logotyp

Bild: 
Banner: 
Huvudartikel: 

Inbjudan Träningsläger Isaberg 13-15 April

Inbjudan träningsläger MTB i Isaberg (Hestra)

Östergötlands Cykelförbund inbjuder för fjärde året i rad till träningsläger på Isaberg Mountain Resort (Hestra). I år hållas lägret under helgen (13-15 april) .

Styrelsen 2018

2018 års styrelse består av de personer som är listade nedan.
Du kan komma i kontakt med styrelsen genom att maila meraleramtb @ outlook.com, eller ta kontakt med de enskilda styrelsemedlemmarna på annat sätt. Om du är registrerad användare kan du skicka ett privat meddelande till någon i styrelsen via användarnamnet som står i parentes efter namnet.

Ordförande Niklas Lindbergh (Punkakungen)

Vintercup #4 Resultatet

Då var den stora finalen avklarad i Vintercupen 2018. En liten tävling med lite slumpmässiga övningar som genomfördes vid varje varvning. Men en blev snabbast iallafall Hugo Andersson knep första platsen efter lite trampande.

Vintercup #4 el final

Då är det dags för den stora finalen i Vintercupen 2018. Plats blir vid portalen Vidingsjö så samling kl 09:45 för nr lapps utdelning och förklaring hur ni ska göra för att kunna vinna. Vem vet vilket tema det blir men lite slump kommer att vara inblandat. Party

Tjejgruppen åker på helgutflykt!

Hej tjejer!

Resultat Vintercupen 2018 deltävling 3

Så där ja! En kanske lite tuffare vintercup än vanligt (vad vet jag som inte varit med alla gånger?)! 2 km bana ute i Slaka/Aska-skogen med "kratern" som själva epicenter för banasträckningen! Verkar som deltagarna höll värmen uppe på de 4 varv som de i demokratisk anda själva valde att åka. Resultatet inkl viss skogsavverkning går att läsa nedan. Med reservation för att sekretariatet hade snor som dämpade synapserna något så får självfallet klagomål ställas till undertecknad!

Gött kämpat alla närvarande leror!

Info Vintercup 2018 deltävling 3

NU på lördag (17:e feb) är det dags för den tredje deltävlingen i årets vintercup. Tävlingen kommer att hållas i Slakaskogen. Samling sker där vi har samlats förr vid tidigare Vintercuper eller andra träningstillfällen, dvs nere i korset mellan Stora och Lilla Aska, länk med markering av samlingsplats: LÄNK

Samling med nummerlappsutdelning kl 09:45.
Sedan kort transport till tävlingsområdet.
Start sker kl 10-ish...
Regler presenteras på plats, men jag kan hinta om att det blir rättvisemärkt jaktstart baserad på gamla meriter!

Prenumerera på innehåll